Mer pengar till cancerforskningen innebär att fler kan bli friska. 

Jubileumsklinikens Cancerfond samlar in pengar till forskning om cancer och cancerbehandling. Ända sedan fonden grundades 1952 har målet varit att alla som drabbas av cancer ska bli friska igen. Nästan 90 procent av all forskning som bedrivs i Sverige finansieras idag av företag och privatpersoner. Det är tack vare generösa gåvor som vi kunnat driva en komplex och tålmodig forskning med goda resultat. 

Var med och bidra du med! Välj nedan vilken typ av gåva du önskar skänka.

För dig som vill ge
en spontangåva 

För dig som vill hedra 
eller fira någon

För dig som driver 
företag och vill bidra 

Bra och nyttig information

Information till begravningsbyråer

Här finner du information som är relevant till dig som kommer från en begravningsbyrå.

Skänk din aktieutdelning

Det finns numera möjlighet att avstå rätten till aktieutdelning och i stället skänka den skattefritt till en ideell organisation med allmännyttigt syfte. Jubileumsklinikens Cancerfond är en sådan organisation.

Vart går pengarna?

Varje år får omkring sextiotusen människor i Sverige diagnosen cancer, en siffra som ökat år från år. Ambitionerna kan därför aldrig bli för höga när det handlar om att hitta nya metoder att bekämpa cancer. Så här använder vi de medel som vi får in.

Stöd cancerforskning nära dig

Vår vision är att finansiera livsviktig cancerforskning i Västsverige. Forskningsresultat som sedan sprids runt om i världen forskare emellan. Med högkvalitativ cancerforskning i Västsverige ökar chanserna för att få duktiga och engagerade medarbetare i vården, och därmed en ännu bättre behandling, om man själv, eller någon man bryr sig om skulle bli drabbad.