Ge en gåva genom ditt företag

Sponsra fonden genom att skänka en summa regelbundet varje månad eller genom ett engångsbelopp. Du är välkommen att betala in din gåva med Swish, Plusgiro eller Bankgiro. Betalningsinformation hittar du längre ner på sidan. 

Gåvounderlag (Faktura) 
Önskar du skänka 5.000 kr eller mer skickar vi gärna ett gåvounderlag motsvarande faktura. Fyll då i kontaktformuläret till höger längre ner på sidan.

Skänka annat än pengar 
Det är även möjligt att skänka annat än pengar till vår stiftelse. Tidigare har vi fått bland annat fastigheter och aktier. Då vi är en forskningsstiftelse och därmed skattebefriade blir det en väldigt god utdelning av en sådan donation.

Vid större företagsgåvor kan det vara lämpligt att rådgöra med juridisk expertis,  då det kan finnas bolagsrättsliga regler att beakta.

 

Kontaktperson

Har du frågor som berör forskningen, företagsgåvor, testamenten med mera kontakta i första hand vår verksamhetschef advokat Bo Stefan Arleij:
Mobil: 0708-92 24 50
E-post: bsa@jkcf.se

Post- och besöksadress:
Vidblicksgatan 2
412 57 Göteborg

Du kan även kontakta någon i styrelsen.

Kontakt formulär

Fyll i detta kontaktformulär om du önskar få en faktura för dina gåva. 

[caldera_form id="CF5e15e9aff168c"]

Vi sparar de uppgifter du registrerar här och använder dem bland annat för administration av din gåva. Genom att gå vidare med min/vår gåva samtycker jag/vi till att uppgifterna databehandlas och att mina/våra personuppgifter hanteras i enlighet med Jubileumsklinikens Cancerfonds integritetspolicy

Swish
Swisha din gåva till vårt Swishnummer: 9009796

Bankgiro
Du kan betala in din gåva till vårt Bankgiro på: 900-9796

Plusgiro
Du kan betala in din gåva till vårt Plusgiro på: 90 09 79 – 6