Amanda Andréas kommer till Västsvenska musiker mot cancer!

av | jan 27, 2020 | Konsert2018 | 0 Kommentarer

Vi kan stolt presentera Amanda Andréas kommer att medverka på årets Västsvenska Musiker Mot Cancer!
”För mig är det väldigt viktigt att stötta cancerforskning på alla sätt jag kan! Det är en ära att få bidra med musik tillsammans med alla dessa fantastiska musiker för ett så viktigt ändamål. Jag hoppas innerligt att vi gemensamt kan göra en skillnad den 10:e november och att vi alla därefter fortsätter att stötta forskningen så att det i framtiden går att besegra cancer!”

Amanda Andréas är låtskrivare och sångerska. Hennes musik tar avstamp i den svenska jazz- och vistraditionen och med sina musikaliska vardagsbetraktelser för Amanda Andréas vidare Monica Zetterlunds och Barbro Hörbergs arv in i framtiden. I höst är hon aktuell med sitt debutalbum samt spelningar på konsertscener runt om i landet med bland annat Bo Sundström.

Mer om Amanda hittar du på:
www.amandaandreas.com
Instagram: amandaandreas

Läs mer om evenemanget och vilka övriga artister som är med samt boka din biljett på Konserthusets Hemsida.
Det går även bra att ringa 031-726 53 00.

Vill du läsa mer om Jubileumsklinikens Cancerfonds verksamhet kan du gå in på www.jkcf.se, eller skicka ett mail till info@jkcf.se.

Foto: David Andréas