Nu är ansökan öppen för medel till större projekt och forskarmånader för kliniskt verksamma! Ansökan är öppen fram till söndagen 15 december, och vi ser i vanlig ordning fram emot att ta del av alla spännande ansökningar. 🧡

Information till dig som vill söka: 

Behörig att söka forskarmånader är kliniskt verksamma forskare anställda vid JK, VO Onkologi eller Medicinsk Fysik och Teknik (MFT), eller vid annan onkologisk verksamhet inom Västra Götalandsregionen och norra Halland (Kungsbacka eller Varberg), innefattande onkologer, fysiker, sjuksköterskor, fysioterapeuter, dietister, logopeder med flera. Vid anställning på annan klinik än JK ska det av ansökan tydligt framgå att det finns en koppling till forskningen vid JK.

Anslag till forskarmånader beviljas i första hand till forskare i karriären mellan disputation och docentur. Det är även möjligt för docenter att söka, men sökande bör i sådant fall välja mellan att söka anslag till forskarmånader eller projekt.

Mer information samt nödvändiga manualer och blanketter för dig som ska söka projekt eller forskarmånader finns på sektionen “För forskare”. 

Saknar du inloggningsuppgifter till forskarsidan?
Kontakta då vår verksamhetschef Bo Stefan Arleij på: bsa@jkcf.se

Lycka till med din ansökan!