Välkommen till en magisk kväll på
Göteborgs Konserthus 10 november 2018

Vi upprepar succén från 2016 och samlar några av Västsveriges bästa musiker och artister för en konsert till förmån för cancerforskningen. I biljetten ingår alkoholfritt bubbel och tilltugg. Allt överskott går till Jubileumsklinikens Cancerfond, som finansierar livsviktig cancerforskning i Västsverige.

De vi har äran att välkomna upp på scen är:

Kapten Röd, Niki & The Dove, Tomas von Brömssen, Ebbot Lundberg, Amanda Andréas, Henning, Åsa Fång, Björn Natthiko Lindeblad och West of Eden.
Husbandet består av: Martin Schaub, Kapellmästare, Keyboards & Akustisk Gitarr, Simon Ljungman, Elgitarr och Akustisk Gitarr, Martin Holmlund, Bas, Per Svenner, Trummor & Percussion, Agnes Darelid, Trombon och Axel Mårdsjö, Saxofon.

Konferencier: Pernilla Warberg

17.00 Dörrarna öppnas
18.00 Konsertstart
19.00-19.45 Paus, alkoholfri dryck med tilltugg serveras
Konserten slutar ca 21.30

Öppet hus på konsertdagen 13.00-15.30 med kunskapsbaserade aktiviteter för alla åldrar. Ingen avgift.

Nära 90 % av all cancerforskning i Sverige finansieras med privata medel, vilket betyder att din hjälp som givare är otroligt viktig! Jubileumsklinikens Cancerfond delar årligen ut omkring 14 miljoner till cancerforskning i Västsverige. På vår hemsida finns att läsa hur pengarna används och vilka forskningsprojekt som vi stödjer. Med en bra cancerforskning i Västsverige får vi duktiga läkare och medarbetare i vården, och därmed också bättre vård om man själv eller någon man älskar skulle bli drabbad.

Köp biljetter

Här kan du köpa biljetter

Biljetter köper ni genom gso.ebiljett.nu

jkcf-konsert-logo-2018.png