”Västsvenska musiker mot cancer” på Göteborgs Konserthus den 17 november 2016

Medverkande tillsammans med husbandet och musiker ur Göteborgs Symfoniker:

Daniel Lemma

Mia Skäringer

José González

Maja Gödicke

Komodo

Uno Svenningsson

West of Eden

Kapellmästare
Martin Schaub

Kapellmästare
Stefan Sporsén

Konferencier
Pernilla Warberg

Timo Räisänen
Medverkande utöver artisterna på bild:
Husband: Henrik Cederblom (Gitarr & Mandolin), Martin Holmlund (Bas), Martin Schaub (Keyboard & Akustisk Gitarr), Stefan Sporsén (Keyboard & Trumpet) och Per Svenner (Trummor & Percussion) Musiker ur Göteborgs Symfoniker
Ett stort och varmt tack till alla underbara musiker och artister, projektgruppen Pernilla Warberg, Martin Schaub, Stefan Sporsén och Johan Andersson, Göteborgs Konserthus, externa leverantörer samt ytterligare många fantastiska och generösa personer, inte minst vår fantastiska publik, som tillsammans gjorde vår konsert ”Västsvenska musiker mot cancer” till en oförglömlig och magisk musikkväll med så mycket värme och hjärta! Överskottet från konserten går oavkortat till Jubileumsklinikens Cancerfond och den angelägna forskning som vi stöder. På återseende!

Ge bidrag

Vill du att Jubileumskliniken skall fortsätta bedriva cancerforskning och vård på hög nivå? Jubileumsklinikens Cancerfond har de senaste tre åren fördelat drygt 36 miljoner kronor till olika forskningsprojekt. Men mer pengar behövs.

Bli företagsgivare

Ditt företag kan sponsra fonden genom att skänka en summa regelbundet varje månad, genom ett engångsbelopp eller genom att bjuda på kompetens och tjänster. Om ditt företag ligger i Västsverige bor med största sannolikhet de flesta av företagets anställda i regionen. Forskningen och utvecklingen av vården kan därigenom komma dina anställda, deras nära och kära till godo.

2017-10-27
Dags att söka för ”Projekt” och ”Forskarmånader för kliniker” 2017
Denna nyhet riktar sig till dig som är forskare.

Nu öppnar vi upp för 2017 års ansökningar till forskningsprojekt och forskarmånader för kliniker. Ansökan skall göras elektroniskt senast den 15 december 2017. För att underlätta har vi har bland annat gjort ett nytt exempel på hur ansökan skall fyllas i. Vi har även tagit fram nya PDF-blanketter.