2016-09-14

Nu släpper vi biljetterna!

Vår konstauktion ”Västsvenska konstnärer mot cancer ” hösten 2014 blev en succé. Nu bjuder vi in till en helkväll med några av Västsveriges bästa musiker och artister på Göteborgs Konserthus den 17 november. Det blir en härlig mix av musikupplevelser mot en klangbotten av allvar. Vi vill på detta sätt sprida kunskap och kännedom om vår viktiga verksamhet som vi bedrivit sedan 1952.

När vi funderade på tema för nästa evenemang föll valet naturligt på "Västsvenska musiker mot cancer" ! Musiken förenar och ger oss mycket glädje. Vi vill nu rikta ett STORT OCH VARMT TACK till alla underbara människor som hjälper till så fantastiskt för att vi skall kunna göra verklighet av vår vision att fylla Stora Salen på Göteborgs Konserthus med positiv energi. Detta gäller särskilt alla medverkande i projektgruppen, på Konserthuset och inte minst alla härliga artister som ställer upp så helhjärtat.

Det blir en glädjefylld kväll, men också tid för eftertanke. Det har gjorts stora framsteg i kampen mot cancer, men det finns fortfarande mycket kvar att göra. Nästan 90 % av all cancerforskning i Sverige finansieras med privata medel. Tillsammans kan vi göra så att den viktiga cancerforskningen vid och i anslutning till Jubileumskliniken på Sahlgrenska Universitetssjukhuset drivs framåt.

Hoppas att vi ses på kvällen den 17 november. Det går nu att boka biljett, se länken på vår startsida vid knappen "Köp biljett". Du kan också gå direkt till www.gso.se eller ringa 031-726 53 00.